Afvallen

Gezond afvallen en een passend voedingspatroon ontwikkelen?

My-LifeSlim Alkmaar doet het samen met jou!

Als je zelf gaat afvallen, gaat dat in het begin heel voorspoedig. Je hebt de beslissing genomen, het is vol te houden en een aantal weken gaat dat prima. Op het moment dat de motivatie wat minder wordt of je minder gewichtsverlies op de weegschaal ziet verval snel in oude patronen. Ook verlies je spiermassa in plaats van vetmassa. En juist dat is de boosdoener voor het zogenoemde jojo-effect. Kies daarom voor de methode van My-LifeSlim!

vegetable

My-LifeSlim recepten:
makkelijke recepten om af te vallen

Als je gezond wilt afvallen kun je niet om het onderwerp voeding heen. Daarom krijg je via mij toegang tot 150 makkelijke recepten om af te vallen. En je krijgt de kennis welke voedingsstoffen juist wél en juist niet goed zijn voor het behoud van spieren en verliezen van vetmassa.

De ingrediënten voor mijn My-LifeSlim recepten koop je gewoon in de supermarkt. Als je boodschappen gedaan hebt, kook je voor het hele gezin. De My-LifeSlim recepten zijn namelijk zo ontwikkeld dat je kunt afvallen met lekkere recepten die niet veel tijd kosten.

nutrition

Afvallen met jouw persoonlijke dagschema

Met mijn werkwijze maak ik tijdens een intakegesprek een persoonlijk dagschema voor je om jou blijvend te laten afvallen.

Tijdens het wekelijkse metingen hebben we gelijk de gelegenheid om jouw voedingspatroon te bespreken. Ik geef je extra tips en we stemmen op maat af wat de meest geschikte recepten zijn die bij jouw levensstijl passen. Daarbij let ik erop wat je lekker vindt. Als je jezelf niet allerlei lekkers hoeft te ontzeggen val je namelijk makkelijker af. Om het je nog makkelijker te maken ontvang je een boodschappenlijst en weekmenu's. Dit geeft structuur en inspiratie. Daarna gaan we wekelijks meten en bijsturen.