Over mij

Zoek je een gewichtsconsulent in of rond Alkmaar? Kies voor ervaringsdeskundige Annemarie Kat van My-LifeSlim

Graag stel ik me aan je voor als jouw voedingsdeskundige. Door mijn eigen ervaring snap ik als geen ander hoe moeilijk gezond afvallen is met blijvend resultaat.

Een gewichtsconsulent zoeken die praktijkervaring heeft? 

Zo lang ik mij kan herinneren woog ik te veel. Niet heel veel, maar altijd nét te zwaar. Soms stoorde mij dat zo dat ik met een dieet begon. Dat ging goed, ik hield het goed vol en als ik mijn streefgewicht had bereikt stopte ik. Niet veel later kwamen er een paar kilo’s bij, ik verloor de controle en na paar maanden was ik weer terug bij af. Vaak nog met rente ook! Dit ging jaren zo. Dit jojo-effect was ik beu.

Toen kwam ik met My-LifeSlim in aanraking. En ik dacht; dit is de laatste keer dat ik een dieet, voedingsprogramma of afslankmethode probeer. Als dit niet werkt, dan laat ik het erbij.


Ik ging aan de slag en verloor ruim 10 kilo. En na 3 jaar was ik nog steeds op gewicht! Doordat ik af en toe een nameting inplande had ik een stok achter de deur en ik merkte dat het programma echt mijn nieuwe leefstijl geworden was. Zo blij! Ik voel me zo fit en gezond dat ik besloot dat ik iedereen dat gevoel wil gunnen.

Een gewichtsconsulent zoeken die je begrijpt

Met My-LifeSlim ging ik aan de slag met mijn eigen ervaring. Als werkende moeder had ik het veel te druk om allerlei winkels af te gaan en apart te koken.

Omdat ik naast mijn werk het leuk vind om te koken, besloot ik te gaan experimenteren met producten die je in de supermarkt kunt kopen. Ook zorgde ik dat ik de maaltijden zo maakte, dat we als gezin hetzelfde aten. Dat scheelde tijd en maakte het makkelijker om vol te houden. Gelukkig deelden mijn klanten al snel hetzelfde gevoel. Geen honger, je doelen halen, geen extra belasting op het drukke schema en lekker eten.


Ook in mijn werk als gewichtsconsulente merk ik dat mijn eigen afslanken voordelen biedt. Ik begrijp de moeilijke periodes van mijn klanten.


Als je in Alkmaar of omgeving woont en blijvend wilt afvallen onder begeleiding van een gewichtsconsulent die weet wat afvallen in de praktijk betekent, heb je die namelijk gevonden! Als je het contactformulier invult of mij direct belt op telefoonnummer 06-43505741 maak ik graag een afspraak voor een intakegesprek, zodat we ook aan jouw gewichtsverlies en nieuwe levensstijl kunnen gaan werken.