Methode

Gezond afvallen onder begeleiding in Alkmaar en omgeving? Dat doe je bij Annemarie Kat

Als je zelf gaat afvallen, gaat dat in het begin heel voorspoedig. Je hebt de beslissing genomen, het is vol te houden en een aantal weken gaat dat prima. Op het moment dat de motivatie wat minder wordt of je minder gewichtsverlies op de weegschaal ziet verval snel in oude patronen. Ook verlies je spiermassa in plaats van vetmassa. En juist dat is de boosdoener voor het zogenoemde jojo-effect. Kies daarom voor de methode van My-LifeSlim!

Wat kun je verwachten bij My-LifeSlim Alkmaar

  • Een uitgebreide intake;

  • Gezond en verantwoord afvallen;

  • Meer energie, zelfvertrouwen en geen honger;

  • Geen dieet, maar een verandering van levensstijl;

  • Lekkere gerechten voor het hele gezin;

  • Wekelijkse weeg/controle momenten; 

  • Weekmenu’s, tips en extra motivatie;

  • Een stabilisatieperiode zodat je blijvend resultaat kunt houden;

  • Jouw eigen coach met ervaring, jouw stok achter de deur!

dietitian

Afvallen onder begeleiding is kiezen
voor gezond afvallen

Als je te zwaar bent, kun je veel gezondheidsklachten ontwikkelen zoals hoge bloeddruk en diabetes. Toch is afvallen niet per definitie gezond. In mijn visie is afvallen de methode om gezonder te gaan leven. Als we eenmaal jouw weg naar gezond afslanken hebben gevonden gaan we aan de slag. Allereerst focussen we op jouw lichamelijke gezondheid door jouw resultaten te meten.

weight-scale

Meten is weten

Wekelijks meet ik jouw vorderingen. Uiteraard meet ik jouw gewicht, maar ook jouw BMI, vetpercentage, vochtpercentage, metabolische leeftijd, spiermassa en het vet rond jouw organen.

Deze meetresultaten krijg je na de weging op mijn praktijk geprint mee en je kunt ze bekijken in een app. Deze is uiteraard beveiligd met een persoonlijke inlog, dus discretie verzekerd. Aan de hand van de uitkomsten van de metingen bespreken we de resultaten en kan ik je waar nodig extra (voedings-)tips geven.

Wil je afvallen maar wil je meer weten over ervaringen 
van anderen bij My-LifeSlim Alkmaar? Lees dan hier hun ervaringen

Na lang wikken en wegen bij Annemarie aangeklopt voor hulp bij afvallen. Fijne begeleiding en hulp gekregen. De afspraak momenten zijn een mooie stok achter de deur en geven je elke keer een mooi overzicht over wat je bereikt hebt. Tijdens het consult is er altijd ruimte voor vragen etc, Annemarie geeft goed en eerlijk advies/ tips. Het dieet is goed in te plannen in je dagelijkse leven, ook als je een gezin hebt. My-LifeSlim is zeker een aanrader!

Mirjam R.