Spaghettitaart


Ingrediënten
160gr volkoren spaghetti
300 gr rundergehakt
1 teentje knoflook
2 uien
2 zoete puntpaprika
400 gr champignons
70 gr tomatenpuree
3 eieren
2 tl Italiaanse kruiden
0,5 tl cayennepeper
snufje zout en peper
1 tl uienpoeder
125 gr creme fraiche light
30+ geraspte kaas
Benodigdheden
Springvorm

Bereidingstijd
~15 minuten + 30 minuten baktijd

Aantal personen
2 personen
Spaghettitaart
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 200°C
Kook de spaghetti 4 min korter dan op de verpakking staat.
Fruit de knoflook en uien in bakspray of olijfolie en voeg het gehakt toe en bak dit gaar.
Voeg daarna de groenten en alle kruiden toe en bak dit even mee.
Voeg dan de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij en laat dit ongeveer 5 min op laag vuur pruttelen.
Roer dan de eieren en een beetje geraspte kaas erdoor.
Spray de springvorm in met fry-light en schep alles in de springvorm.
Verdeel de crème fraiche over de taart en de gerapte kaas over de bovenkant.
De spaghettitaart kan nu 30 minuten de oven in.
Eet smakelijk!
Wil je ook graag recepten ontvangen via de mail klik dan op deze button om je gegevens in te vullen.